Over De Kloeff - oud

Hoogslaper Avonturenhuis kleurrijke bedden sfeervol slapen handgemaakt op maat uniek door De Kloeff

Weet jij nog hoe jouw kinderslaapkamer eruit zag? Natuurlijk! Je kinderkamer laat een onuitwisbare indruk achter. Je gunt jouw kinderen toch ook mooie herinneringen aan die unieke plek? Precies! 

Een paar jaar geleden zocht ik daarom een gaaf bed voor mijn dochter. Maar alles wat er te koop was, was het nèt niet wat mij betreft. Vond ik een leuk ontwerp, dan paste het qua afmetingen niet. En paste het wel goed, dan kon ik het niet in de juiste kleuren krijgen. Daarom dook ik in de avonduren mijn garage in en bouwde ik zelf een avonturenhuis voor mijn dochter en voor mijn zoon een boomhut. Elke dag zie ik hoeveel plezier zij beleven aan hun bedden. 

Inmiddels maak ik deze kinderhoogslapers ook met veel plezier voor andere gezinnen. Het is fantastisch om de blijdschap bij de kinderen te zien, als ik ergens een bed monteer. Dat was dan ook mijn belangrijkste drijfveer om in 2021 te starten met 'De Kloeff Meubelmakers'. 

De passie voor 'zelf maken' heb ik van huis uit meegekregen. Mijn hele jeugd sliep ik in bedden die zelf gemaakt werden. Mijn eigen eerste bed bouwde ik toen ik in Eindhoven ging studeren. Het werd een hoogslaper. Met én een slaapplek én een studieplek. Aan datzelfde bureau leerde ik tijdens mijn studie Werktuigbouwkunde goede constructies en sterkteberekeningen maken. Een basis die mij nu helpt om stevige en veilige kinderbedden te maken. Uniek. Handgemaakt. Voor uren speel en slaapplezier. Daarbij heb ik drie belangrijke uitgangspunten: 

  MaatwerkEr is een groeiende behoefte aan maatwerk in de meubelindustrie. Daarom biedt De Kloeff meubels naar jouw wensen, snel geleverd en voor een redelijke prijs.
   DuurzaamIk geloof dat organisaties zonder oog voor duurzaamheid over 5 jaar geen bestaansrecht meer hebben. De Kloeff maakt om deze reden duurzame keuzes. Keuzes die ten goede komen aan een leefbare toekomst voor onze kinderen. Daarom bezorgen en monteren wij bijvoorbeeld zelf. Geen onnodige verpakkingen of transport.  
    SociaalEen positieve impact op onze maatschappij hebben inspireert mij. Mijn doel: Samen groeien en een springplank zijn voor anderen. Mensen die een 2e kans verdienen. Nog moeten starten. Of net als ik het roer om willen gooien.

    Portret Frederik - De Kloeff