Onze werkwijze

De Kloeff Hoogslaper klantenservice onze werkwijze klanttevredenheid vlaggetjes

 

Heb je een gave hoogslaper gevonden? Wij zijn er klaar voor! Lees hier meer over hoe we aan de slag gaan met jouw bestelling.

Past altijd en overal. Onze producten zijn op maat

Maatwerk of standaard-uitvoering?

Bij het ontwerpen van onze hoogslapers is rekening gehouden met allerlei opties en keuzemogelijkheden. Het is mogelijk om een bed helemaal naar eigen wens samen te stellen. Gebruik daarvoor de optie 'Zelf samenstellen' in het productmenu.

Je kunt ook heel eenvoudig een standaard-uitvoering van onze bedden bestellen. Bij deze standaard-uitvoeringen heb je nog steeds een aantal keuzes, bijvoorbeeld of je er een matras bij wilt en wat de afmetingen van het bed zijn. Je hebt steeds de keuze uit 3 standaard-uitvoeringen: Comfort, Luxe en Extra luxe.

Heb je een ander bed in gedachten? Grote kans dat we het voor je kunnen maken.  Vertel ons jouw idee en je ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

Productie en levertijdHandgemaakt uit eigen werkpaats

Na de bestelling nemen we binnen drie werkdagen contact met je op. We spreken het ontwerp door en vragen informatie over de kamer waar we de hoogslaper plaatsen. Op deze manier creëren we duidelijkheid voor iedereen. Je krijgt ook meteen een indicatie van de levertijd.

Daarna gaan we aan de slag met het bed. Tot op dit moment heb je geen verplichtingen en kun je jouw bestelling herroepen. Onze producten zijn maatwerk en worden handgemaakt in onze werkplaats. Als we eenmaal gestart zijn met het maken van jouw bed, kun je je bestelling niet meer herroepen.

  

Snelle levering. Montage volledig ontzorgd

Levering en montage

Het bed is af. In de werkplaats doen we eerst nog een aantal veiligheids- en kwaliteitscontroles en vervolgens maken we het klaar voor transport. We komen het bed vervolgens persoonlijk brengen en monteren. 

Uiterlijk twee werkdagen voor de levering bevestigen wij de definitieve leverdatum en dagdeel. Vergeet niet tijdig levering- en of montagebelemmeringen door te geven. Wat we daaronder verstaan, lees je in ons bezorgbeleid.

 

Kwaliteit en duurzaamheidDuurzaam productie en keuzesSociale Impact. In samenwerking met Zorgkwekerij Bloei

Bij 'De Kloeff' stellen we hoge kwaliteitseisen aan onszelf en de producten waarmee we werken. We gebruiken bijvoorbeeld alleen massief houten producten. Desondanks is hout een natuurproduct en kan dus gaan 'werken'. In uitzonderlijke gevallen kan er ook wat hars te zien zijn. Hoewel dat niet onder de garantieregeling valt, denken we graag met je mee over een oplossing.

Duurzaamheid  is een belangrijk thema bij al onze keuzes. Ons hout is minimaal FSC-gecertificeerd. Voor het schilderen van de hoogslapers gebruiken we uitsluitend bio-based verf. Bovendien verspillen we geen verpakkingsmateriaal door zelf te bezorgen en te monteren.

 

Nazorg

Ook als de hoogslaper is geïnstalleerd kun je op onze service blijven rekenen. Is er iets niet helemaal naar wens? Neem contact op en we komen in actie!

 

De Kloeff Meubels Hoogslaper Kinderbedden Klantenservice Onze Werkwijze Op maat rolmaat